מסעדת ׳מרווה׳
מסעדת מרווה הממוקמת במלון מגישה מטבח איטלקי חלבי עם קסם ים תיכוני בשילוב של דגים טריים , במרווה תמצאו הפוגה קסומה של שלווה,טעמים וקולינריה ברמה גבוהה.
תחת ידיהם של השפים יואב בר ואביאל סנדרוסי , הופכים חומרי הגלם האיכותיים למנות קלאסיות, מפסטה בעבודת יד דרך סשימי ועד הקינוחים הייחודיים .
יואב בר : "אוכל בעיני הוא צורך רגשי , הדבר שקושר אותי לבישול ולמטבח הוא האהבה שלי לאוכל ולאנשים והמטרה שלי היא לחבר בין שתי האהבות האלה, לכן אני לוקח את התחום הזה באופן אישי כל כך"
30 שנות ניסיון, תחת ידיו נפתחה רשת "בבקה" ,"קבוצת אניס", "גזוז" , "פארו" ו"ביץ' קלאב" .
השכלה קולינארית לימודי מאסטר שף בפקולטה לחקלאות ברחובות מטעם האוניברסחטה העברית ו- "CULINARY INSTITUTE OF AMERICA " בניו יורק ובקורדון בלו בלונדון.
שף אביאל סנדרוסי ,בעבר שף מסעדת "הרברט סמואל " וסו שף מלון " אחוזת יערות הכרמל ", אביאל הוא שף בעל רקע וניסיון רב במסעדות יוקרה ומלונות בארץ ובחו"ל